Bel ons: +31 (0)75 750 3310

ecocaps

Plastic soep in feiten

  • Per jaar komt naar schatting 4,7 miljoen ton plastic in de zee terecht. Dat is gemiddeld  12.000 ton per dag.
  • In bijna alle zeeën en rivieren is plastic afval te vinden. Zelfs meest afgelegen gebieden die tot voor kort nog onaangetast waren! Zoals de diepzee.
  • Elk jaar gaan 100.000 zeezoogdieren en minstens één miljoen zeevogels dood door zeeafval (schatting UNEP, de milieuafdeling van de Verenigde Naties).
  • Plastic deeltjes in zee trekken gifstoffen aan. Als deze plastic deeltjes vervolgens door vogels en vissen gegeten worden komen ze in onze voedselketen terecht.
  • Bijna al het plastic dat ooit in de wereld gemaakt is, bestaat op de één of andere manier nog steeds. Plastic kan wel tot duizend jaar oud kan worden.
  • Elk jaar produceren we meer dan 250 miljoen ton plastic per jaar, helft daarvan voor eenmalig gebruik om daarna te worden weggegooid.

Ok, genoeg slecht nieuws over verkeerde consumptiepatronen. Time to act! Als je niet bereid bent om te veranderen, dan ben je zelf onderdeel van het probleem dat je voor jezelf en de volgende generaties creeert.  

Hoe? Easy, de oplossing is zo simpel als geniaal. Waarom niet gewoon in oplosbare vorm? Wij bieden met gepaste trots ecocaps, in wateroplosbare capsules met krachtige ecolabel reinigers die zorgen voor;

- 78% reductie van plastic afval;
- 74% reductie CO2 uitstoot in het milieu;
- 97% reductie transport en opslag-gewicht
- 93% reductie transport en opslag-volume

Een ieder die hier nog iets tegen in te brengen heeft mag zijn vinger opsteken.... niemand? Laat dan nu jouw consumptie-patroon spreken om de verdere aanwas van plastic tegen te gaan.Ecocaps

Fabrikant
Sutter
Show per page
Resultaten 1 - 5 van 5

Contact

NuvoClean
Witte Vlinderweg 38
1521 PS Wormerveer
+31(0)75-750 3310
info@nuvoclean.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons. En mis de belangrijke updates niet.

NuvoClean voldoet  aan de voorwaarden van de A.I.S.E. Charter.

aise logo trans

Top